In het pittoreske Hendrik-Ido-Ambacht zal de bekende horecabaas Bjorn van Dijl binnenkort zijn culinaire imperium verder uitbreiden. Na het succes van zijn bestaande zaken, opent Van Dijl nu Grand Café Noordkade als zijn nieuwste culinaire creatie. Met een line-up van 'simpele klassiekers' zoals sateetjes, mosselen en carpaccio, belooft dit een culinair spektakel te worden.
Van Dijl, bescheiden over de prachtige uitkomst, deelt: "Het is eigenlijk weer belachelijk mooi geworden. We zijn toch wel een beetje doorgeschoten, maar dat is de schuld van mijn vrouw." De gedurfde zet om drie restaurants naast elkaar te vestigen, is een creatieve uitdaging die een nieuw culinair tijdperk in de stad kan inluiden.
De uitbreiding van Van Dijls gastronomische koninkrijk heeft de lokale horecasector op zijn kop gezet. Met een toenemende culinaire diversiteit en concurrentie, staat Hendrik-Ido-Ambacht klaar voor een smaakvolle transformatie. Buurtbewoners en fijnproevers kunnen zich verheugen op een bruisende culinaire scène.
Grand Café Noordkade belooft niet alleen een gastronomische hotspot te worden, maar ook een sociale ontmoetingsplaats voor de gemeenschap. Met de opening op donderdag, zullen zowel vaste gasten als nieuwe bezoekers een culinaire reis kunnen ervaren die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent.